Faciliteter

Lagom Café

Låt dig skämmas bort på vårt mysiga Lagom Café. Bjud dig själv på frukost, en kopp aromatiskt ekologiskt kaffe eller fika våran hemlagade äppelpaj.

Dröm dig bort vid kaminen i Lagom Café eller läs en bra bok från skåpet.

Förutom kaffe / örtte och fika har vi ett menykort med små rätter. Rätterna är företrädesvis ekologiska, enkla och naturligtvis välsmakande. Där det är möjligt arbetar vi med ekologiska och / eller lokala produkter och vi strävar efter en hållbar affärsverksamhet.

Lagom Café är naturligtvis också en plats där du kan träffas, där du kan spela spel eller skapa musik tillsammans (piano finns). Ta gärna med ditt musikinstrument!

Det finns ett hörn där barnen kan leka, det finns maskeradklädsel och ett minikök för de små.

Framförallt är vårt Lagom Café en social mötesplats för alla gäster.

Lagom Café kan dessutom vara ett utrymme för andra ändamål under och utanför högsäsongen.

Vi kan förvandla utrymmet till en lugn yogastudio eller ett fantastiskt barndisko, ett seriöst mötesrum eller en 80-talets dansfest.

Inspirerande föreläsningar kan hållas eller workshops kan ordnas.

Och …………

Kontakta oss om du är intresserad.

Vi är öppensinnade för alla fina idéer!

Vårt Lagom Café är kärnan på vår campingplats och alla är välkomna!

Bastu

Vårt mysiga bastuområde är det bästa stället att koppla av. Från bastun går du till den kalla regnduschen och sedan kan du koppla av ute med utsikt över skogarna.

Vill du svalka dig i sjön? Efter en kort promenad (100 m) kan du ta ett uppfriskande dopp här.

Det finns en central eldplats i bastuträdgården och du kan hänga en hängmatta mellan träden.

Det finns ett omklädningsrum och bekväma stolar för att dricka din kopp örtte. Detta ingår i ditt bastubesök.

Vår fina finska bastu kan bokas för ett privat ögonblick.

Uthyrning av kanot

Avkoppling och aktivitet ger ett gott humör, låter dig återhämta dig från stress och bidrar till optimal utveckling. Vår kanottur är så underbart vacker, ett äventyr och en optimal upplevelse av naturen.

Vi tar dig lite längre ut till älven med traktor och vagn. Därifrån kan du långsamt paddla tillbaka till campingen medan du upplever Sverige från vattnet och känner dig omgiven av vacker natur. Du kan upptäcka bäverhyddor och kanske till och med stöta på en älg som dricker från vattnet.

Det finns grillplatser längs med rutten, så se till att packa ned fika.

Turen tar i genomsnitt 3 timmar.

Bushcraft

Från campingen följer du med med vår inspirerande bushcrafter Bas.

Det finns så mycket att lära sig om att leva i naturen och av naturen och Bas kan berätta för dig och särskilt visa dig det som ingen annan kan. Tillsammans med Bas kommer du att lära dig skapa naturskydd, göra upp eld, filtrera vatten, leta efter spår och mycket mer.

Bas erbjuder skräddarsydd bushcraft och turen blir av om gruppen består av minst 4 till 5 personer.

* Barn upp till 12 år

* Från 12 år till 16 år

* Vuxna

Sjöfiske

Hyr en båt från vår campingplats för att koppla av och fiska på den närliggande sjön!

Mountainbiking

Värmland är det perfekta landskapet för mountainbiking. Värmland har ett kuperat landskap och orörda trolska skogar. Det finns många leder att hitta. Tillräckligt med utmaningar! Vi erbjuder ett antal vackra rutter via GPS från campingen på olika nivåer. Vi har också en fin tur för nybörjare eller barn från 9 år. Dessutom finns det många befintliga rutter i varierande grad i närheten av Gräsmark. Ski Sunne erbjuder även fantastiska downhill-äventyr under sommarsäsongen. Du kan naturligtvis ta med din egen cykel eller hyra den här per halvdag.